Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Μοσχάρι μεθυσμένο ...

χικ ... χικ ... :P
Protected by Copyscape Online Plagiarism Detection

Αsterati Kouzina


Υλικά:
μισό κιλό μοσχάρι σπάλα
1 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
μισό κ. γλ. μουστάρδα σκόνη
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
1 φλ. ελλ. καφέ ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Τι κάνουμε:
Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε κομμάτια. Το βάζουμε σε ένα μπολ, το αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε και την μουστάρδα.

Σε φαρδύ και βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει. Ρίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει.

Ρίχνουμε το κρασί, τα καρότα και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Προσθέτουμε τώρα περίπου 1 φλ. τσαγιού χλιαρό νερό.

Σιγοβράζετε το φαγητό (η δικιά μου κουζίνα είναι απο το 1 έως το 9, σιγόβρασα το φαγητό στο 3) μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με λίγη σάλτσα.

Το συνόδεψα με τσιπς από φρέσκιες πατάτες.

Καλή σας όρεξη!!!
Print

18 σχόλια:

  1. Ωραιότατο το φαγάκι σου. Απλό και νόστιμο.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο!!!!!!!φαντάζομαι νοστιμιά η σαλτσούλα ε?
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το φαγητό μου αρέσει, το κάνω κι εγώ έτσι και μοσχοβολάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mιαμ μιαμ.... φαίνεται λαχταριστό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πω πω μεχρι εδω ερχεται η μυρωδια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φέρνω φρεσκοψημένο κίτρινο ψωμί, ειδικό στις βουτιές!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι ναιιιιι και μενα ερχεται η μυρωδια....τρεχουν τα σαλια μου!!!!Απλο και λαχταριστο φαγητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μμμμμμ η μουστάρδα σύγουρα είναι το συν της συνταγής. Και το αργό βράσιμο κάπου άκουσα είναι ότι πιο μοντέρνο κυκλοφορεί στην κουζίνα. Μαρία ευχαριστώ για την λεπτομερή συνταγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελειο φαινεται!
    Κι αυτο το ζουμακι... μμμμμμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mεθάω κι εγώ από όλαααα του!
    Αριστούργημα!!!
    Φιλααακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μέθυσε το μοσχαράκι, μεθύσαμε και εμείς από τις μυρωδιές!!!
    Καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Xik!!!!!Ωλαίο είναι......χικ!!!!χικ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραιότατο φαγάκι με ελάχιστα υλικά....
    Οι τηγανιτές πατατούλες του ταιριάζουν άψογα!!!
    Φιλιάαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι πατατούλες είναι έτσι όπως μου αρέσουν!!
    Εκεί κόλλησα πάλι εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το κρασάκι νοστιμίζει πάντα το φαγητό!
    Ελαφρύ και εύγευστο το σημερινό πιάτο. Εγώ σ' αυτά τα κρασάτα πάντως, ρίχνω και λίγο λεμόνι στο σερβίρισμα. Ταιριάζει νομίζω και είναι και υγιεινό!
    Καλό μεσημέρι! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι ωραίο φαγητό! Νηστεύω το κρέας αλλά θα θυμηθώ σίγουρα να το φτιάξω τις γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To μέθυσες το μοσχαράκι!!!! Και εγώ ζήλεψα τις πατατούλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μου θύμισες μια παρόμοια συνταγή που φτιάχνω με κονιάκ... θα σας την αναρτήσω!!!

    την δική σου θα την φτιάξω την Κυριακή!!!

    φιλάκια αστεράκι αγαπημένο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αστεράτα σχόλια

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails